Advertisement

Αιτησεισ Κοινωνικου Τουρισμου 2021 / ΘΑΛΑΣΣΑ - Gov.gr → εργασία και ασφάλιση → αποζημιώσεις και παροχές → προγράμματα κοινωνικού τουρισμού (οαεδ) ή πάροχοι κοινωνικού τουρισμού.

Αιτησεισ Κοινωνικου Τουρισμου 2021 / ΘΑΛΑΣΣΑ - Gov.gr → εργασία και ασφάλιση → αποζημιώσεις και παροχές → προγράμματα κοινωνικού τουρισμού (οαεδ) ή πάροχοι κοινωνικού τουρισμού.. Η υποβολή των αιτήσεων για τον κοινωνικό τουρισμό γίνεται μόνο ηλεκτρονικά ενώ το πρόγραμμα αναφορικά με τις αιτήσεις λήγει την πέμπτη 17 ιουνίου στις 23:59. Gov.gr → εργασία και ασφάλιση → αποζημιώσεις και παροχές → προγράμματα κοινωνικού τουρισμού (οαεδ) ή πάροχοι κοινωνικού τουρισμού. Συγκεκριμένα, η διαδρομή θα είναι: Περισσότερες από 140.000 αιτήσεις υποβλήθηκαν στις πρώτες 4 μέρες για τα voucher του κοινωνικού τουρισμού. Gov.gr → εργασία και ασφάλιση → αποζημιώσεις και παροχές → προγράμματα κοινωνικού τουρισμού (οαεδ) ή πάροχοι κοινωνικού τουρισμού.

Το υπουργείο εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων ανακοινώνει το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού του οαεδ 2021 που θα «τρέξει» κατά την περίοδο 1 αυγούστου 2021 έως. Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται από τα μέσα ιουνίου και εντός συγκεκριμένου χρονικού. Συγκεκριμένα, η διαδρομή θα είναι: Για την αίτηση για να συμμετέχετε σε προγράμματα κοινωνικού τουρισμού του οργανισμού απασχόλησης εργατικού. Gov.gr → εργασία και ασφάλιση → αποζημιώσεις και παροχές → προγράμματα κοινωνικού τουρισμού (οαεδ) ή πάροχοι κοινωνικού τουρισμού.

WILDE ROSE HOTEL
WILDE ROSE HOTEL from www.koinonikostourismos.gr
Προσδιορισμός των ασφαλιστικών εισφορών και απεικόνιση της ασφάλισης του δώρου πάσχα 2021 (δ.π. Σκοπός του προγράμματος κοινωνικού τουρισμού είναι η πνευματική, πολιτιστική και κοινωνική ανάπτυξη του εργατικού δυναμικού και των οικογενειών αυτού με την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων, για πρώτη φορά η επιδότηση θα γίνει με τη χορήγηση επιταγής κοινωνικού τουρισμού, η οποία έχει τη μορφή ενός μοναδικού ηλεκτρονικού κωδικού αριθμού. Περισσότερες από 140.000 αιτήσεις υποβλήθηκαν στις πρώτες 4 μέρες για τα voucher του κοινωνικού τουρισμού. Δικαιούχοι και αιτήσεις πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού του οαεδ από 1 αυγούστου 2021 έως 31 ιουλίου 2022. Το υπουργείο εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων ανακοινώνει το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού του οαεδ 2021 που θα «τρέξει» κατά την περίοδο 1 αυγούστου 2021 έως. Υποβάλετε αίτηση για να συμμετέχετε σε προγράμματα κοινωνικού τουρισμού του οργανισμού απασχόλησης εργατικού δυναμικού (οαεδ). Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η ορθή και πλήρης συμπλήρωση των αιτήσεων, καθώς και η ταυτόχρονη υποβολή των.

Συγκεκριμένα, η διαδρομή θα είναι:

Συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα του οαεδ www.oaed.gr θα βγουν οι προσωρινοί πίνακες δικαιούχων και παρόχων τουριστικών καταλυμάτων. Gov.gr → εργασία και ασφάλιση → αποζημιώσεις και παροχές → προγράμματα κοινωνικού τουρισμού (οαεδ) ή πάροχοι κοινωνικού τουρισμού. Τα εισιτήρια κοινωνικού τουρισμού είναι αποκλειστικά οικονομικής θέσης και η τιμή τους διαφοροποιείται με βάση την ευρύτερη κατηγορία εισιτηρίων στην οποία υπάγονται και τη δρομολογιακή περίοδο κατά την οποία διακρίνονται οι εξής κατηγορίες εισιτηρίων κοινωνικού τουρισμού Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων, για πρώτη φορά η επιδότηση θα γίνει με τη χορήγηση επιταγής κοινωνικού τουρισμού, η οποία έχει τη μορφή ενός μοναδικού ηλεκτρονικού κωδικού αριθμού. Την πέμπτη 17 ιουνίου και ώρα 23:59 λήγει η προθεσμία για την υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων δικαιούχων και. Συγκεκριμένα, η διαδρομή θα είναι: Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η ορθή και πλήρης συμπλήρωση των αιτήσεων, καθώς και η ταυτόχρονη υποβολή των. Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται από τα μέσα ιουνίου και εντός συγκεκριμένου χρονικού. Για την αίτηση για να συμμετέχετε σε προγράμματα κοινωνικού τουρισμού του οργανισμού απασχόλησης εργατικού. Μετά την ενεργοποίησή της η επιταγή δεν είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθεί ξανά. Η ένδειξη για την έκδοση ή μη επιταγής κοινωνικού τουρισμού για κάθε επιλεγόμενο δικαιούχο και για κάθε ωφελούμενο αυτού που πληροί τις. Το πρόγραμμα τουρισμός για όλους, προϋπολογισμού 100 εκατ. Αιτήσεις μέχρι την πέμπτη, 17 ιουνίου, στις 23:59.

Σήμερα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αναρτηθούν τα προσωρινά αποτελέσματα για τους δικαιούχους των δελτίων κοινωνικού τουρισμού του οαεδ. Οι απαντήσεις στη νεοελληνική γλώσσα και λογοτεχνία. Αιτήσεις μέχρι την πέμπτη, 17 ιουνίου, στις 23:59. Ευρώ, δημιουργήθηκε από το υπουργείο τουρισμού για την ενίσχυση της ζήτησης του εγχώριου τουρισμού για το έτος 2020 και η εκπόνησή του παρατάθηκε για το 2021. Συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα του οαεδ www.oaed.gr θα βγουν οι προσωρινοί πίνακες δικαιούχων και παρόχων τουριστικών καταλυμάτων.

ΝΟΣΤΟΣ - NOSTOS
ΝΟΣΤΟΣ - NOSTOS from www.koinonikostourismos.gr
Ευρώ, δημιουργήθηκε από το υπουργείο τουρισμού για την ενίσχυση της ζήτησης του εγχώριου τουρισμού για το έτος 2020 και η εκπόνησή του παρατάθηκε για το 2021. Περισσότερες από 140.000 αιτήσεις υποβλήθηκαν στις πρώτες 4 μέρες για τα voucher του κοινωνικού τουρισμού. Την πέμπτη 17 ιουνίου και ώρα 23:59 λήγει η προθεσμία για την υποβολή ηλεκτρονικών. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων, για πρώτη φορά η επιδότηση θα γίνει με τη χορήγηση επιταγής κοινωνικού τουρισμού, η οποία έχει τη μορφή ενός μοναδικού ηλεκτρονικού κωδικού αριθμού. Μετά την ενεργοποίησή της η επιταγή δεν είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθεί ξανά. Προσδιορισμός των ασφαλιστικών εισφορών και απεικόνιση της ασφάλισης του δώρου πάσχα 2021 (δ.π. Gov.gr → εργασία και ασφάλιση → αποζημιώσεις και παροχές → προγράμματα κοινωνικού τουρισμού (οαεδ) ή πάροχοι κοινωνικού τουρισμού. Συγκεκριμένα, η διαδρομή θα είναι:

Η διαδικασία για τον κοινωνικό τουρισμό του οαεδ, περιλαμβάνει την χορήγηση στους δικαιούχους δύο επιταγές (voucher) μία για την διαμονή τους και μία για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Τα εισιτήρια κοινωνικού τουρισμού είναι αποκλειστικά οικονομικής θέσης και η τιμή τους διαφοροποιείται με βάση την ευρύτερη κατηγορία εισιτηρίων στην οποία υπάγονται και τη δρομολογιακή περίοδο κατά την οποία διακρίνονται οι εξής κατηγορίες εισιτηρίων κοινωνικού τουρισμού Οι διακοπές με το πρόγραμμα επιδότησης μπορούν να πραγματοποιηθούν από 1 αυγούστου 2021 έως 31 ιουλίου 2022 σε τουριστικά καταλύματα του μητρώου παρόχων του οαεδ. Σήμερα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αναρτηθούν τα προσωρινά αποτελέσματα για τους δικαιούχους των δελτίων κοινωνικού τουρισμού του οαεδ. Συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα του οαεδ www.oaed.gr θα βγουν οι προσωρινοί πίνακες δικαιούχων και παρόχων τουριστικών καταλυμάτων. Gov.gr → εργασία και ασφάλιση → αποζημιώσεις και παροχές → προγράμματα κοινωνικού τουρισμού (οαεδ) ή πάροχοι κοινωνικού τουρισμού. Η ένδειξη για την έκδοση ή μη επιταγής κοινωνικού τουρισμού για κάθε επιλεγόμενο δικαιούχο και για κάθε ωφελούμενο αυτού που πληροί τις. Μετά την ενεργοποίησή της η επιταγή δεν είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθεί ξανά. Αιτήσεις μέχρι την πέμπτη, 17 ιουνίου, στις 23:59. Υποβάλετε αίτηση για να συμμετέχετε σε προγράμματα κοινωνικού τουρισμού του οργανισμού απασχόλησης εργατικού δυναμικού (οαεδ). Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων, για πρώτη φορά η επιδότηση θα γίνει με τη χορήγηση επιταγής κοινωνικού τουρισμού, η οποία έχει τη μορφή ενός μοναδικού ηλεκτρονικού κωδικού αριθμού. Την πέμπτη 17 ιουνίου και ώρα 23:59 λήγει η προθεσμία για την υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων δικαιούχων και. Συγκεκριμένα, η διαδρομή θα είναι: Σκοπός του προγράμματος κοινωνικού τουρισμού είναι η πνευματική, πολιτιστική και κοινωνική ανάπτυξη του εργατικού δυναμικού και των οικογενειών αυτού με την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών.

Υποβάλετε αίτηση για να συμμετέχετε σε προγράμματα κοινωνικού τουρισμού του οργανισμού απασχόλησης εργατικού δυναμικού (οαεδ). Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται από τα μέσα ιουνίου και εντός συγκεκριμένου χρονικού. Για την αίτηση για να συμμετέχετε σε προγράμματα κοινωνικού τουρισμού του οργανισμού απασχόλησης εργατικού. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η ορθή και πλήρης συμπλήρωση των αιτήσεων, καθώς και η ταυτόχρονη υποβολή των. Την πέμπτη 17 ιουνίου και ώρα 23:59 λήγει η προθεσμία για την υποβολή ηλεκτρονικών.

Τα προσωρινά αποτελέσματα του προγράμματος Κοινωνικού ...
Τα προσωρινά αποτελέσματα του προγράμματος Κοινωνικού ... from www.voria.gr
Αιτήσεις μέχρι την πέμπτη, 17 ιουνίου, στις 23:59. Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται από τα μέσα ιουνίου και εντός συγκεκριμένου χρονικού. Προσδιορισμός των ασφαλιστικών εισφορών και απεικόνιση της ασφάλισης του δώρου πάσχα 2021 (δ.π. Υποβάλετε αίτηση για να συμμετέχετε σε προγράμματα κοινωνικού τουρισμού του οργανισμού απασχόλησης εργατικού δυναμικού (οαεδ). Gov.gr → εργασία και ασφάλιση → αποζημιώσεις και παροχές → προγράμματα κοινωνικού τουρισμού (οαεδ) ή πάροχοι κοινωνικού τουρισμού. Δικαιούχοι και αιτήσεις πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού του οαεδ από 1 αυγούστου 2021 έως 31 ιουλίου 2022. Οι διακοπές με το πρόγραμμα επιδότησης μπορούν να πραγματοποιηθούν από 1 αυγούστου 2021 έως 31 ιουλίου 2022 σε τουριστικά καταλύματα του μητρώου παρόχων του οαεδ. Την πέμπτη 17 ιουνίου και ώρα 23:59 λήγει η προθεσμία για την υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων δικαιούχων και.

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται από τα μέσα ιουνίου και εντός συγκεκριμένου χρονικού.

Gov.gr → εργασία και ασφάλιση → αποζημιώσεις και παροχές → προγράμματα κοινωνικού τουρισμού (οαεδ) ή πάροχοι κοινωνικού τουρισμού. Υποβάλετε αίτηση για να συμμετέχετε σε προγράμματα κοινωνικού τουρισμού του οργανισμού απασχόλησης εργατικού δυναμικού (οαεδ). Το υπουργείο εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων ανακοινώνει το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού του οαεδ 2021 που θα «τρέξει» κατά την περίοδο 1 αυγούστου 2021 έως. Σκοπός του προγράμματος κοινωνικού τουρισμού είναι η πνευματική, πολιτιστική και κοινωνική ανάπτυξη του εργατικού δυναμικού και των οικογενειών αυτού με την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών. Την πέμπτη 17 ιουνίου και ώρα 23:59 λήγει η προθεσμία για την υποβολή ηλεκτρονικών. Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται από τα μέσα ιουνίου και εντός συγκεκριμένου χρονικού. Συγκεκριμένα, η διαδρομή θα είναι: Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων, για πρώτη φορά η επιδότηση θα γίνει με τη χορήγηση επιταγής κοινωνικού τουρισμού, η οποία έχει τη μορφή ενός μοναδικού ηλεκτρονικού κωδικού αριθμού. Συγκεκριμένα, η διαδρομή θα είναι: Το πρόγραμμα τουρισμός για όλους, προϋπολογισμού 100 εκατ. Οι διακοπές με το πρόγραμμα επιδότησης μπορούν να πραγματοποιηθούν από 1 αυγούστου 2021 έως 31 ιουλίου 2022 σε τουριστικά καταλύματα του μητρώου παρόχων του οαεδ. Συγκεκριμένα, η διαδρομή θα είναι: Δικαιούχοι και αιτήσεις πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού του οαεδ από 1 αυγούστου 2021 έως 31 ιουλίου 2022.

Posting Komentar

0 Komentar